Chutneys & Chapatibrood door Shoba Narayan

Chutneys en chapatibrood Shoba NarayanIn de roman Chutneys & chapatibrood van Shoba Narayan volg je een Indiase familiegeschiedenis inclusief passende recepten. Laat je meevoeren in de rituelen en geuren van zuidelijk India. Lees over rituelen die horen bij het bereiden van bepaalde gerechten zoals het gerecht wat tijdens bijeenkomsten van vrouwelijke familieleden wordt bereid als een van hen zwanger is. Na het uithuwelijken vertrekt Shoba naar de Verenigde Staten, waar de bezoeken van haar familie en schoonfamilie weer aanleiding vormen voor het bereiden van smakelijke maaltijden. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een passend Indiaas recept. Een boek waarmee je je in India kan wanen en de smaken van India in je eigen huis kan halen.

Titel: Chutneys & chapatibrood
Auteur: Shoba Narayan
Uitgever: Arena
Verschijningsjaar: 2003

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)