De Nieuwe Studentenkeuken door Daan Faber & Maarten Hoekstra

De nieuwe studentenkeuken Daan Faber & Maarten HoekstraDe heren achter Mister Kitchen, Daan Faber en Maarten Hoekstra, anders ken je ze wel van hun Viva of delicious. rubriek of van het blog Cheffen, hebben dit handige studentenkookboek geschreven. Een kookboek met recepten voor studenten die het eigenlijk een onmogelijke opgave vinden om lekker te koken. Dus te weinig geld, geen tijd, geen animo, er is geen ontkomen meer aan je gaat naar de keuken. Want koken tijdens je studententijd is de basis voor een gezellige en gezonde studententijd. Het boekje biedt voor iedereen wat wils, de hoofdstukken zijn dan ook als volgt ingedeeld ‘geen geld’, ‘aanschuiven’, ‘solo’, ‘eropuit!’, ‘geen tijd’, ‘non-actief’, ‘gezond’, ‘van alle markten thuis’, ‘feesten en partijen’ en ‘zoet en vloeibaar’. Her en der zie je een bekende Nederlander op de foto staan die wel een passend studentenrecept heeft. Het lezen van de recepten hoeft geen probleem te zijn, ze zijn stapsgewijs beschreven en zijn voorzien van extra grote letters. Dus een recept volgen hoeft echt geen probleem te zijn!

Titel: De nieuwe studentenkeuken
Auteur: Daan Faber & Maarten Hoekstra
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 17,50

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “De Nieuwe Studentenkeuken door Daan Faber & Maarten Hoekstra”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.