Culinaire Ambiance April 2009

Culinaire Ambiance April 2009Maar liefst 45 voorjaars-recepten met net dat beetje meer vind je in dit nummer van Culinaire Ambiance met tips en recepten van de asperge-teler, Peter Goossens maakt een supergerecht met carpaccio en Wout Bru maakt allerlei verrassende gerechten met varkensvlees.

Verder in dit nummer een kruiden special door Marc Declercq, welke kruiden zijn er, hoe smaakt het en wat kan je er allemaal mee. Philippe van den Bulck borduurt verder op kruiden in ‘special bis’ en maakt nog allerlei recepten met kruiden. In Hippe Klassiekers maakt Geert van Hecke zijn hippe variant op Gaston Clément’s paling in ’t groen. Zoekt Philippe van den Bulck naar de smaken van New York, worden de 10 favoriete restaurants van België op een rij gezet en staat in de rubriek lekkere stad de stad van 1001 smaken Mumbai centraal.

Kortom ook dit nummer van Culinaire Ambiance staat bol van allerlei lekkere recepten met net dat beetje extra en allerlei interessante artikelen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.