Het Kookboek van Alice B. Toklas door Alice B. Toklas

Het kookboek van Alice B. ToklasHet kookboek van Alice B. Toklas is naast een kookboek met 300 recepten ook een lekker leesboek. Veertig jaar lang kookte Alice B. Toklas bijzondere gerechten voor vrienden zoals Pablo Picasso, Ernest Hemmingway en Henri Matisse. Ze leefde, kookte en hield open huis in Parijs met haar partner Gertrude Stein. Het is een kookboek vol verhalen en herinneringen aan verrukkelijke gerechten die Alice B. Toklas op tafel toverde. Deze gerechten kan je nu dus ook zelf op tafel toveren!

Titel: Het kookboek van Alice B. Toklas
Auteur: Alice B. Toklas
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2002

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.