Twunch (TweetLunch)

twunch, tweetlunchBinnenkort waarschijnlijk een nieuw werkwoord in de grote Van Dale ‘twitteren’. Want ja wie twittert er nu niet. Twitter is hip en daar kan je dan ook leuke dingen mee doen. Een leuk iniatief is het Belgische ‘Twunch‘ wat in Nederland navolging heeft onder de naam ‘Tweetlunch’. Wat houdt ‘Twunch’ in? Twunch is lunchen op zijn ‘twitters’. Als twitteraar kom je samen met andere twitteraars op een via Twitter afgesproken plaats lunchen. Je eet wat en praat er over de dingen des levens. De locatie is een restaurant waar je snel, goedkoop en zonder reservering kan eten. De eerst volgende lunch wordt bekend gemaakt via de site en via Twitter (voor Nederland) en deze Twitter (voor BelgiĆ«). Hoe je je inschrijft voor een lunch staat duidelijk op zowel de Nederlandse als Belgische site beschreven. Twunch is een initiatief van Twitteraars @atog, @inferis en @tomklaasen, de Nederlandse Tweetlunch is geinspireerd door Twunch en is een initiatief van Ramon Stoppelenburg. Dus volg Twunch of Tweetlunch en wie weet lunch je binnenkort ergens bij jouw in de buurt met andere Twitteraars!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)