Mathijs Vrieze bij RTL Vandaag

plaatjeHoe kan je in 3 minuten iemand een lekker recept uitleggen? Mathijs Vrieze kan dat en laat dat zien in RTL Vandaag, iedere werkdag tussen 16:30 en 17:30. De recepten die Mathijs gaat maken zijn makkelijk en gezond en hebben geen grote impact op het huishoudbudget. De rubriek is genaamd naar zijn tweede boek ‘Lekker en gezond met Mathijs’. De recepten zijn (maar 1 dag) terug te lezen en te zien op de site van RTL Vandaag. Dus dat wordt nu elke dag voor of tijdens het koken even snel kijken naar Mathijs om een idee op te doen voor de volgende dag! RTL Vandaag met de rubriek van Mathijs Vrieze is elke werkdag te bekijken van 16:30 tot 17:00 op RTL4. De recepten zijn elke dag alleen te verkrijgen via SMS (3040 Recept), de kosten zijn 25 cent per bericht en je krijgt maximaal 2 berichten. Wat als je niet wil of kan smsen? Misschien het boek van Mathijs aanschaffen?

Foto: Diederik Kratz

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Mathijs Vrieze bij RTL Vandaag

    1. Misschien kan je via de site van rtlvandaag deze vraag stellen aan Mathijs Vrieze. Helaas kan ik zelf de recepten ook niet terugvinden op die site, dus zul je echt in bv het forum van rtlvandaag.nl de vraag kunnen stellen of een kijkersvraag stellen aan Mathijs zelf!

Reacties zijn gesloten.