Lekker naar de Boer

Heb je zin om een kijkje te nemen bij een biologische boer of tuinder? In het weekend van 6 en 7 juni kan je ‘lekker naar de boer’. Tijdens dit weekend kan je alles aan de boer of tuinder vragen wat je ook maar wilt weten. Dat wordt dus een leuk en leerzaam uitje met het hele gezin. Naast het bezoeken van een biologische boer of tuinder zijn er ook verschillende fietsroutes uitgezet die je langs de mooiste stukjes biologisch platteland van Nederland voeren. Van alle buitenlucht krijg je natuurlijk trek en daarom zijn er de ‘Lekker van de Boer’ restaurantweken georganiseerd. Van 6 t/m 21 juni kan je bij verschillende restaurants culinaire hoogstandjes vinden met eerlijke producten uit de regio! Klik hier voor het magazine ‘Lekker van de Boer’van 2008. Het weekend ‘Lekker naar de boer’ wordt mede georganiseerd door Biologica. Voor meer informatie kijk je natuurlijk op de site van ‘Lekker naar de boer‘!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Lekker naar de Boer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.