Friends of Glass

Friends of GlassAl sinds een tijdje weet ik het, maar binnenkort begint het echte werk. Samen met in ieder geval Wijnkronieken ben ik glas ambassadeur van Friends of Glass. Namens een medewerker van FEVE die Brutsellog een tijdje heeft gevolgd ben ik uitgenodigd om deel te nemen aan een project om te kijken en promotie te maken voor het belang van volledig recyclebaar glas. Friends of Glass is geen project alleen in Nederland. Ook in andere Europese landen waaronder Frankrijk, Groot BrittanniĆ«, Portugal en veel meer zijn er bloggers op gebied van eten & drinken en milieu aspecten geselecteerd. Zoals ik al vertelde volgt binnenkort meer over ‘Friends of Glass’, er is al een pakket met materiaal onderweg. Kijk tot die tijd natuurlijk even op de site van Friends of Glass zelf! Will be continued…!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Friends of Glass