Steak door Fiona Beckett

Hoe bereid je de perfecte biefstuk? Deze vraag wordt opgelost door dit kookboekje van Fiona Beckett ‘Steak’. Het boekje begint eerst over de kwaliteitsbiefstuk en wat de basis is van biefstuk bereiden. Vervolgens beginnen de recepten ‘klassiekers’, ‘eigentijdse biefstuk’, ‘brood & wraps’, ‘voor erbij’, ‘sauzen en salsa’s’ en ‘boters voor bij de biefstuk’. Van elk recept vind je een foto van het eindresultaat. ‘Steak’ is een leuk kookboekje met allerlei variaties op biefstuk die makkelijk door iedereen te maken zijn door de duidelijke stap voor stap recepten in dit boek.

Titel: Steak
Auteur: Fiona Beckett
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2007

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*