De Avonturen van een Thuiskok door Peter Jacobs

De avonturen van de thuiskok peter jacobsHet kookboek ‘De avonturen van een thuiskok’ van Peter Jacobs bevat 30 culinaire columns die hij eerder heeft geschreven voor dagblad De Standaard. De culinaire columns worden vergezeld door eerlijke en eenvoudige recepten die Peter Jacobs heeft gevonden op bijvoorbeeld een pak Griekse yoghurt of in een oud Frans Kastelen kookboek. Door de persoonlijke verhalen en foto’s van Peter Jacobs wordt dit vanzelf een persoonlijk kookboek voor alle thuiskoks en andere lekkerbekken.

Titel: De avonturen van een thuiskok
Auteur: Peter Jacobs
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 6,90

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.