Tutti Frutti door Maria Lindstrand

Tutti frutti maria lindstrandTutti frutti is een boek over fruit om van te watertanden volgens de cover van het boek. In het boek lees je over de geschiedenis van het fruit, je komt echt allerlei ‘wist-je-dat-dingetjes’ te weten wat is het en hoe het smaak het. Je krijgt leest wat de oorsprong is van het betreffende fruit, waar het nu nog geteeld wordt, hoe je het bewaard en wat de voedingswaarde is. Elk stukje fruit is op verschillende manieren op de foto gezet en je krijgt er lekkere recepten bij. Grappig zijn de stukjes over de fruitstickers, daar zijn er echt ontiegelijk veel van. ‘Tutti frutti’ is een leuk boek om meer over de achtergrond van fruit te leren en uiteraard om zijn lekkere fruitrecepten.

Titel: Tutti frutti
Auteur: Maria Lindstrand
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 6,90

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.