Foodies April 2009

foodies paasnummer 2009Krijg ook de ‘lentekriebels’ net als dit extra dikke paasnummer van Foodies. Krijg een voorproefje uit het boek van Jane Webster ‘A Table’ met 4 recepten uit dit boek. Veel informatie over het ei, en veel recepten met ei. Het is tenslotte dan ook bijna pasen. In de reportage blijf Foodies dicht bij huis en laat je de lekkerste adressen van Nijmegen zien. Daarnaast een nieuwe rubriel ‘wat eet de kok?’. Hierin wordt een bekende kok geïnterviewd over wat zij het liefste eten. Deze keer is Ron Blaauw aan het woord. Met meer dan 80 recepten in dit nummer van Foodies kan je een super paasmenu samenstellen! Klik hier voor een voorproefje van het aprilnummer van Foodies.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.