Food Illustrated April 2009

food illustrated april 2009In dit nummer van Food Illustrated tijd voor fiësta! Vier het eten, de smaken en de geest van Spanje. Chef Ben Tish van tapasrestaurant Salt Yard heeft de beste Spaanse tapas gerechten voor pasen Elisabeth Luard weet dat de Spaanse keuken meer is dan tapas en paella en laat typische onbekende Spaanse recepten zien, 10 manieren met rode pepers en kan je thuis Michelin-klasse gerechten bereiden. Verder neemt Food Illustrated een kijkje in de keuken van Richard Corrigan, gaat de culinaire reis natuurlijk naar Spanje en wordt de Britse streek Worchestershire bekeken. Dit en meer recepten, restaurant reviews en wijn tips in Food Illustrated!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*