Food Finder

Food FinderJe kent het misschien wel, je leest ergens een recepten in een andere taal en je kan maar niet op de vertaling van een bepaald ingredient komen. Om te voorkomen dat je een totaal verkeerd ingrediënt koopt en gebruikt is het handig het boekje ‘Food Finder’ te raadplegen. In dit boek vind je de vertaling van 400 ingrediënten in 12 talen met foto erbij (aanwijzen in een winkel kan dus ook!). De ingrediënten kan je vinden in de volgende talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans en Turks. Het boek is ingedeeld in kruiden / specerijen, vruchten / noten / zaden, groenten, vis / zeevruchten, vlees / organen, pasta / rijst / granen / brood, ei / zuivel / olie / vetten, dranken, zoetigheden, overige ingrediënten. Een handig boekje!

Titel: Food Finder
Auteur: Sophie Diatchenko
Uitgever: Klapwijk & Keijsers
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 5,99

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.