Elle Eten 2/2009

Elle EtenEindelijk! Voorjaar op ons bord juicht de cover van Elle Eten ons deze keer toe. Zo maakt de eetclub een groen en licht lentemenu. Aubergine rocks, 6 heerlijke gerechten, fast & food, recepten die je gewoon thuis kan maken en niet voor naar de ‘afhaal’ moet en een handige groentekalender met uiteraard recepten die bij dit seizoen horen. Verder een interview met Akira Oshima, Japanse ridder in de orde van Oranje Nassau, de brenger van de Japanse haute cuisine van restaurant Yamazato in hotel Okura. Neem ook een voorproefje uit het laatste boek van Tessa Kiros ‘Ciao Bella’, meer over verschillende rijstsoorten en Elle Eten gaat op stap in Helsinki! Dit en meer in de nieuwste Elle Eten!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.