Fresh Koken & Tuinieren

Fresh Koken & TuinierenFresh koken & tuinieren is een speciale uitgave van het magazine Bloemen & Planten. Zeker nu het zelf verbouwen van groenten helemaal hip is en veel ‘foodies’ hun groenten uit eigen tuin(tje) halen is dit magazine een goede nieuwkomer. In deze Fresh koken & tuinieren leer je hoe je je eigen moestuin begint, 40 tips voor een moestuin voor stadsmensen, hoe kweek je je eigen kruiden en zo en hoe bewaar je het en hoe kweek je je eigen fruit. Het kookgedeelte heeft recepten van Annabel Langbein’s boek Fresh, Jeremy Vermolen maakt een rozemarijnbrood en de dames van het boek Arabia laten zien hoe ze te werk zijn gegaan om de lekkerste Arabische recepten te vinden voor hun boek Arabia. Verder ook smakelijke fruitrecepten en recepten met alles uit je eigen tuin. Fresh koken & tuinieren is een magazine voor iedereen die er over denkt om een eigen moestuin te beginnen (al is het maar een piepklein tuintje) of voor iedereen die graag met verse ingredi├źnten kookt!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Fresh Koken & Tuinieren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.