delicious. GB April 2009

delicious gb april 2009In de Britse delicious. weer veel ideeën en recepten voor de paasdagen! Een van die lekkere ideeën is de paastaart op de cover ‘een ultieme chocolademousse taart’! Verder deelt Rick Stein zijn favoriete ontbijtgerechten, Tarek Malouf van de Hummingbird bakkerij heeft allemaal zoete recepten die niet te versmaden zijn en chocolade recepten van Willie Harcourt-Cooze. De hit van dit jaar is het zelf kweken van groenten. Hierover lees je meer in de special ‘Grow your own’. Dit en nog veel meer recepten en wijntips in deze paas delicious.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.