Boodschappen April 2009

Boodschappen april paasnummer 2009Het paasnummer van Boodschappen ligt weer bij de supermarkt klaar. In dit nummer staat natuurlijk pasen centraal. Maak bijvoorbeeld een 4 gangen paasmenu waarbij je de lente kan proeven met gerechten als: rucolasalade met geitenkaasbolletjes, avocadosoep met ei en bosui, lamskoteletjes met tomaten-tijmsaus op knoflookpuree en paaspudding met sinaasappel en chocola en verder vind je ook recepten voor een feestelijke paasbrunch. Je kan je dus deze paasdagen uitleven in de keuken. In de rubriek in 12 recepten de wereld rond staat Jamaica centraal, Nyarai maakt samen met Saskia een ‘Jamaican easter bun’ en in de rubriek ‘Koken met’ bereidt Josje drie recepten met chocola! Mjummy! Verder in deze Boodschappen de column van Wilma en zij maakt kleine citroentaartjes met aardbeien, kookkunst met een handig recept voor een ‘fietsbroodje’, budgetkoken en mooi groen. Weer genoeg te lezen en te maken in dit nummer van Boodschappen!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)