D’ Antuono ‘Een Culinaire Traditie’ door Famke & Floor van Praag

Een jaar lang hebben Famke & Floor van Praag de familie D’Antuono gevolgd. Urenlang hebben de dames in de keuken bij restaurant d’Antica gestaan met pen en papier in de aanslag om de handelingen van de koks nauwkeurig op te schrijven. Daarnaast hebben ze uren met de familie d’Antuono gepraat over hun ervaringen vanaf hun reis naar Nederland ruim veertig jaar geleden tot nu. Foto’s, verhalen en 70 oer Italiaanse recepten van antipasti, primi, carne, pesce, verdure, insalate e zuppe en dolce. Bijna elk recept is voorzien van een eindresultaat. Vele bekenden, waaronder George Clooney, hebben al van de gerechten van de familie d’Antuono genoten en met dit kookboek kan je deze gerechten thuis op tafel zetten.

Titel: D’Antuono ‘Een Culinaire Traditie’
Auteur: Famke & Floor van Praag
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 14,99

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.