Lekker Thuis De Zuiderse Keuken door Piet Huysentruyt

Lekker Thuis -De Zuiderse Keuken - Piet HuysentruytIn het vierde deel van de kookboekenreeks ‘Lekker Thuis’ vind je recepten uit de Zuiderse Keuken. Piet Huysentruyt laat zien hoe je makkelijk op een mediterrane manier makkelijk kan koken. Bij de recepten vind je een korte anekdote van Piet en van sommige recepten zie je een foto van het eindresultaat. De recepten zijn in de bekende Huysentruyt wijze beschreven in duidelijke stappen. Bijna geen gerecht kan op deze manier mislukken!

Titel: Lekker Thuis – De Zuiderse Keuken
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2000

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.