Fresh Escapes April 2009

Fresh EscapesHet Britse Fresh Magazine heeft een metamorfose ondergaan en heet voortaan Fresh Escapes. Naast veel artikelen over koken vind je nu meer artikelen over reizen binnen Groot Brittannië en ver erbuiten. In dit nummer staat ‘Orient Express’ centraal met veel Thaise recepten en tips om een ‘culinaire’ vakantie te houden in Thailand. Verder hoe krijg je de lente in je keuken. Bak bijvoorbeeld een van de lente cakes uit deze Fresh Escapes of maak met de paasdagen het paasmenu. Ben je toevallig in Groot Brittannië met de paasdagen dan vind je in dit nummer ook nog eens 20 uitstapjes voor de hele familie voor de paasdagen. Verder legt Heston Blumenthal uit hoe je zijn ultieme sherry trifle kan maken. Dit en nog veel meer in deze nieuwe Fresh Escapes.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.