Lekker Leven 3/2009

Lekker Leven 3-2009Pasen = eieren eten volgens deze Lekker Leven. Zo heeft Karin in ‘Alles Kids’ over het ei, zoals het duurste ei, het grootste ei en het slimste ei, uiteraard ontbreken de ‘kids’ recepten met ei niet en weet Lekker Leven wat je nog meer kan doen met een ei in plaats van een hard- of zachtgekookt eitje. Huisleverancier Geurt van Manen stelt zijn kippen voor. Verder kookt Marco met de paas superieur producten van Super de Boer en zijn de doordeweeks recepten van Lekker Leven ‘recessieproof’. Lekker Leven ligt nu bij jouw Super de Boer vestiging.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.