Allerhande 04/2009

Allerhande PaasnummerBij de Albert Heijn ligt nu het paasnummer van Allerhande in de schappen. Begin de paasdagen met een paasontbijt met het hele gezin, Allerhande heeft allerlei tips en recepten. Of maak iets met ei, doe eens iets creatiefs met pasen en knutsel naar hartelust met de kinderen. Verder verteld leverancier Ron en Gracia Verdel over hun verse eieren als een van de laatste artikelen in dit nummer ‘oma kookt’, waarin oma de paasklassiekers van toen met de smaken van nu bereidt. Welke verrassing zal je op tafel zien met pasen? Dit en meer in dit nummer van Allerhande. Klik hier om deze Allerhande online door te bladeren!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.