Skinny Bitch door Rory Freedman & Kim Barnouin

Skinny BitchVoor veel ‘celebrities’ is Skinny Bitch het lijfboek om gezond te eten geworden. Skinny Bitch is een dieetboek van voormalig Ford agent Rory Freedman en voormalig Ford model Kim Barnouin. Kim heeft een master in de holistische voedingsleer. Skinny Bitch is een boek met informatie over producten die eigenlijk helemaal niet gezond zijn. Informatie over wat fabrikanten met voedingsproducten uitspoken. Skinny Bitch concludeert dat je beter veganistisch kan gaan eten. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen die je nog wel mag eten. De schrijfsters noemen een aantal producten die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Voor deze moeilijk verkrijgbare producten heeft de vertaalster, ook diĆ«tiste, een equivalent genomen. Verder krijg je vier weekmenu’s maar zonder recepten en zonder afgewogen maten. Het boek is zoals de titel al zegt bitchy, en daarom moet je misschien een aantal dingen met een korrel zout nemen, anders durf je bijna niets meer te eten. Het zet je in ieder geval wel tot denken van wat er nu eindelijk allemaal met je voeding gebeurt. Skinny Bitch is een humoristisch boekje waarmee je ‘hip’ in de trein of op een terrasje kan zitten lezen. Een no-nonsens boek voor iedereen die nu eens echt gezond wilt gaan eten.

Titel: Skinny Bitch
Auteur: Rory Freedman & Kim Barnouin
Uitgever: Truth & Dare
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789049998912

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.