Cook Vegetarian!

Cook Vegetarian!Cook Vegetarian is een maandelijks Brits kookmagazine met zoals de naam al zegt vleesvrije recepten. In dit kredietcrisis nummer maar liefst 121 recepten om lekker te koken en toch te besparen op je boodschappen. In de rubriek Veggie Bites geeft Rose Elliot tips om goedkoop vegetarisch te koken en verder in dit nummer maakt Simon Rimmer overheerlijke recepten zoals bieten gnocchi met amandel pesto, zelfgebakken paaslekkernijen en alles wat je moet eten over het ei. Als afsluiter in dit nummer van Cook Vegetarian! een interview met Gregg Wallace. Naast alle recepten vind je in Cook Vegetarian! veel achtergrond informatie over vleesvrij eten. Een leuk en lekker magazine voor iedere vegetariƫr en voor iedereen die ook wel eens een dagje zonder vlees koken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)