Patisserie & Desserts 13

Patisserie & Desserts 13Nummer 13 van het roze magazine ‘Patisserie & Desserts‘ is weer uit. In dit nummer maakt Stephan Nijst van Choix du Chef (bekend van het programma Mijn Tent is Top 2) maakt zijn desserts gebasseerd op de seizoenen. Verder tonen ook Jan Schuil van de Koperen Hoogte, Erik Tas van Parkheuvel, Rob Kleinsman van Villa Copera, Alexander Ostrega van de Zavel en Cedric Delsaut van Bienvenue Chez Vous hun kunstwerken op dessertgebied. Leuk is het kijkje in de stroopwafelfabriek in Gouda en interessant is de informatie over cichorei. Wat is de allergrootste snoepklassieker van BelgiĆ«? Verder neemt Patisserie & Desserts een kijkje in het Franse Lille, meer over brood in Noord-Afrika en Hoeve ijs. Dit is nog lang niet alles wat je kan lezen in nummer 13 van Patisserie & Desserts.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.