Lekker Thuis Koken in een Handomdraai door Piet Huysentruyt

Lekker Thuis - Koken in een Handomdraai - Piet HuysentruytIn de populaire kookboekenreeks ‘Lekker Thuis’ van Piet Huysentruyt verscheen in 2003 het deel ‘Koken in een handomdraai’. In dit boek staan maar liefst 100 recepten die geen grote hap uit de huishoudpot nemen en weinig tijd kosten. Wie wil dat nu niet voor een doordeweekse maaltijd of tijdens een druk weekend. Aperitiefhapjes, voorgerechten, soepen, pasta, wokgerechten, visgerechten, vleesgerechten en desserts zijn de hoofdstukken in dit boek. De recepten zijn, zoals we van Piet Huysentruyt kennen, in duidelijke stappen beschreven. Met dit boek kan je weer veel kookplezier beleven!

Titel: Lekker Thuis – Koken in een handomdraai
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2003

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.