Great British Food 5-2009

Great British Food issue 5Great British Food is een kookmagazine met lokale, regionale en lekker eten. Het verschijnt eens per kwartaal. In dit nummer van heerst de ‘lentekoorts’ met maar liefst 101 manieren om ‘Brits’ te koken. Lees in Great British Food een interview met Gary Rhodes en James Nathan (winnaar 2008 van MasterChef), hoe ontbijt Groot BrittanniĆ« en uiteraard een aantal recepten en de trots van Cornwall ‘Cornish Pastry’. Lekker zijn de recepten van Rachel Allen uit haar boek ‘Bake’, en gezond zijn de recepten van Rosemary Conley. Verder in dit nummer van Great British Food recepten van Tana Ramsay, met deze recepten bewijs je dat mam het het beste weet, black pudding power en wat vinden de chefs van Britse vis? Dit en meer in dit superdikke kookmagazine van Great British Food!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)