Gordon Ramsay Kookt door Gordon Ramsay

Ramsay kooktIn Nederland ligt zijn boek ‘Gordon Ramsay kookt’ nu net in de winkel, terwijl in Groot Brittannie al weer een ander kookboek in de schappen ligt ‘Great British pub food’ wat hij schreef samen met Mark Sargeant. Gordon Ramsay is een soort van kookboekenkanon. In ‘Gordon Ramsay kookt’ laat hij zien wat hij zelf graag voor zijn vrienden kookt met veel Britse klassiekers op de manier van Gordon. Het boek is ingedeeld in warme en koude soepen, pasta en granen, vis en zeevruchten, vlees en gevogelte, ovenschotels en hartige taarten, groenten en salades, nagerechten en ijs, chocolade en koffie en basisrecepten. Ruim 100 recepten vind je in dit kookboek waarvan een groot aantal zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De recepten in dit boek zijn recepten die iedere hobbykok in zijn eigen keuken kan maken.

Titel: Gordon Ramsay kookt
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Gordon Ramsay Kookt door Gordon Ramsay”

 1. Hallo Anja. Wat ik mij afvraag, ik weet dat je een gigantische verzameling kookbladen hebt, omdat je ze allemaal omschrijft in je Brutsellog, maar alle boeken waar je tekst en uitleg van geeft, zijn die ook in jouw bezit? Naast bladen verzamelen, is het ook een hobby van me kookboeken te verzamelen. Ik ben nu echt toe aan extra Billy’s. M’n gezin begint te klagen (ik moet er echt niet aan denken om weer te verhuizen). Aan de andere kant….ze eten lekker. Groetjes van José
  Ik kom elke dag ff gluren hier.

  1. Uhm ja 🙂 het zijn er erg veel. Het is maar goed dat ‘De Slegte’ uit Veenendaal vertrokken is. Maar ja je hebt ook Marktplaats nog. Daar heb ik ook wel eens een doos kookboeken op de kop getikt. Ach ja en je moet een hobby hebben toch en klagen dat het te veel wordt doen ze nog niet, tenzij er weer een Billy in elkaar gezet moet worden!

   Enne je bent van harte welkom hier op de site, doe elke dag weer mn best weer wat nieuws te verzinnen!

   Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.