delicious. April 2009

delicious. april 2009 visnummerHet april nummer van delicious. is het grote visnummer. Naast alle vistechnieken koken de bekende chefs met vis. Jamie Oliver maakt bijvoorbeeld een snelle zalm en aardappels al forno, Dirk Pieter Arkenbout van brasserie de Vluchthaven bereid mosselen op Thaise wijze en Bill Granger maakt een roerbak van inktvis met kousenband. Verder hengelen de heren van Mister Kitchen in Zuid-Afrika, praat Cor Hospes met de betere viskok van Nederland Imko Binnerts van Vis & Ko, staat Foodie file geheel in het teken van vis en gaat de culigids op stap in Zeeland. Het is dus een en al vis in dit nummer met hier en daar wat vlees en zoetigheden. Een nummer voor de ware visliefhebber. Klik hier voor een voorproefje van het aprilnummer van delicious.!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)