Pure Passie door Jonnie & Therese Boer

Pure Passie + DVD21 Makkelijke recepten uit de keuken van De Librije, aangevuld met wijntips en anekdotes. De recepten zijn niet allemaal van de hand van Jonnie Boer, maar ook van zijn brigade. Zo voel je de ‘pure passie’ wat De Librije heeft gemaakt tot wat het nu is. De recepten zijn echt voor de thuiskok gemaakt, duidelijk beschreven in beeld en schrift. Natuurlijk ontbreekt in dit boek de wijnadviezen van Therese Boer niet. De wijnadviezen vind je bij elk recept en er is een heel hoofdstuk besteed aan wijn. Hoe koop je wijn, hoe bewaar je wijn en hoe schenk je wijn zijn enkele vragen die Therese beantwoordt in dit boek.

Als extra krijg je een dvd van de RTL4 docu-soap ‘Pure Passie‘ met niet eerder vertoonde beelden en een gratis lidmaatschap op Librije’s Atelier waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes rondom de Librije en je toegang krijgt tot een aantal Librije recepten. Het boek ‘Pure Passie’ is in eigen beheer uitgegeven.

Pure Passie is een kookboek waarbij je een kijkje achter de schermen van De Librije kan nemen en thuis een vleugje Librije in je eigen keuken kan bereiden.

Titel: Pure Passie
Auteur: Jonnie & Therese Boer
Uitgever: De Librije
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Pure Passie door Jonnie & Therese Boer

  1. kreeg een cadeau met o.a. erin “kruud 162”
    Ben aan het uitproberen maar waar kan ik het allemaal voor gebruiken?

Reacties zijn gesloten.