Het Lekkerste Dier door Sylvia Witteman

Het lekkerste dier sylvia wittemanHet Lekkerste Dier van Sylvia Witteman is een ‘lesboek’ waarin Sylvia haar vegetarische vriend Henk probeert te bekeren tot ‘diereneter’.

Alle dieren die je ook maar een beetje kan eten komen aanbod, van garnaal tot rund, maar ook vieze dieren, dieren die vies lijken maar toch lekker zijn en dieren die je echt niet wilt eten en er is 1 hoofdstuk niet gewijd aan ‘het dier’, maar aan een echt dierproduct ‘ei’. Op een humoristische wijze worden de dieren beschreven, wat is het, wat kan je er mee en wat doet Sylvia Witteman er mee? Koken! Lekkere en vooral bourgondische recepten met ‘het dier’. het boek is doorspekt met grappige ‘thuis’ foto’s van Sylvia zelf. Het boekje eindigt met de onmisbare tips voor de bereiding van dieren. Wat het lekkerste dier volgens Sylvia is en of Henk een echte ‘diereneter’ is geworden verteld het boekje niet.

Ben je een twijfelende vegetariĆ«r, lees dan dit boekje, of je ja na het lezen van ‘het lekkerste dier’ bekeert gaat worden tot ‘diereneter’ is de vraag. ‘Het lekkerste dier’ is gewoon een bijzonder geestig lees- en kookboek met echte vlees- en visrecepten en lekkere humoristische stukken van Sylvia, zoals zij alleen lekker eten kan beschrijven.

Het lekkerste dier is verschenen tijdens de Boekenweek 2009 die in het teken stond van de literaire zoo.

Titel: Het lekkerste dier
Auteur: Sylvia Witteman
Uitgever: Arbeiderspers
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789029567275
Winkelprijs: 12,50

(270 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)