Donna Hay Magazine 42

Donna Hay Magazine 42Het is jammer dat het bij ons nu pas in de schappen ligt want in dit dubbeldikke nummer van Donna Hay Magazine alles voor een heerlijke kerst. Maar dat mag de pret niet drukken. Met dit nummer van Donna Hay Magazine doe je nu alvast wel ideeën op voor de paasdagen die er alweer aan zitten te komen. In de ultieme kerstgids hoe bereid je een traditionele kalkoen, de beste sauzen, bijgerechten en een echte grootmoeders kerstcake. Verder wat kan je doen met witte bonen, hoe maak je blini’s en simpele snacks. Daarnaast natuurlijk ook styling tips van Donna Hay en shopideeën. Met maar liefst 138 recepten die niet mislukken echt weer een magazine om in huis te hebben!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Donna Hay Magazine 42”

    1. Hoi,

      Deze magazines koop ik bij de Readshop in zowel Doorn als Veenendaal hebben ze het Donna Hay Magazine daar in de schappen liggen. Anders kunnen ze het ook bestellen via een goede boekhandel of tijdschriftenhandel. Het magazine kost 9,99.

      Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.