Wining & Dining 1/2009

wining & dining 2009 1Net om 12:44 is het lente geworden, en op deze mooie lentedag ligt Wining & Dining weer in de schappen met als thema ‘Hoteldebotel van de lente!”. Heerlijke seizoensrecepten vol ‘rozengeur & zonneschijn’, zoete en luchtige recepten, superlekkere cupcakes en recepten voor de paasbrunch met 5 tips voor ‘paaswijn’. Verder een interview met Gino d’Acampo en Lisette Kreischer, auteur van het boek ‘Veggie in pumps’. Wining & Dining gaat verder op zoek naar hemels brood, en ging op zoek naar de beste broodwinkels van Nederland, gaat ook op bezoek bij de naamgever van de Kemperkip en is op reis gegaan naar het Italiaanse Veneto. Dit en nog veel meer in dit lente nummer van Wining & Dining!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.