Ciao Bella (De Smaak van Venetië) door Tessa Kiros

Ciao bellaEen kookboek met een gouden randje en een zwart fluwelen leeslint, dat is Tessa Kiros’ laatste boek ‘Ciao Bella, de smaak van Venetië’. In dit boek reis je samen met Tessa Kiros door het sprookjesachtige Venetië. Tessa proeft de sfeer van Venetië en vertaalt dit naar haar recepten. Volg haar door Venetië in recepten, sfeerfoto’s en dagboekfragmenten en quotes. Het boek is ingedeeld in de verschillende menugangen van cicchetti (kleine hapjes) tot de dolci (zoete gerechten). Omdat Venetië een stad in het water is vind je in dit boek veel recepten met vis, daarnaast ook een aantal vlees- en vegetarische recepten. De recepten worden vooraf gegaan door een ‘Venetiaanse’ belevenis van Tessa Kiros. Naast de vele sfeerfoto’s van Venetië vind je jammer genoeg weinig foto’s van de eindresultaten. ‘Ciao Bella’ is een kookboek wat aansluit op de eerste vier kookboeken van Tessa Kiros.

Titel: Ciao Bella
Auteur: Tessa Kiros
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.