Koken met Twee voor Twaalf door Ruud van Marion

Al sinds 1993 bedenkt journalist en televisiemaker Ruud van Marion vragen voor het televisieprogramma ‘Twee voor Twaalf’. Daarnaast is hij een echte smulpaap, dus kon een kookboek bijna niet uitblijven. Recepten in combinatie met allerlei culinaire weetjes uit het programma Twee voor Twaalf is het kookboek ‘Koken met Twee voor Twaalf’ geworden.

Het boek bevat in het toaal 82 recepten met even zoveel vragen. De recepten zijn gevarieerd, denk bijvoorbeeld aan choucroute a l’Alsacienne, tjap tjoy, pizza margaritha of gewoon lekker vanille ijs. Voor iedereen is er wel een passend recept te vinden. De recepten zijn in stapsgewijs beschreven. De recepten zijn niet lang van stof en daardoor makkelijk te volgen.

De culinaire weetjes en feiten in dit boek zijn weetjes en feiten die niet iedereen zomaar weet. Met dit boek heb je genoeg antwoorden om culinaire vragen te maken voor een eigen ‘Twee voor Koken’ spelavond bij je thuis. Probeer je culinaire kennis nu maar uit tegen ware ‘foodies’!

Het boek ‘Koken met Twee voor Twaalf’ bevat bijna geen foto’s, maar daarentegen is het wel rijkelijk ge├»llustreerd met illustraties van Luiz Henrique Yudo. De wijnadviezen in dit boek zijn gegeven door een ware wijnkenner, Astrid Joosten. Een logische keuze omdat Astrid Joosten de presentatrice is van ‘Twee voor Twaalf’ en vaker heeft samengewerkt met de auteur.

Wat krijg je met dit boek? Een kookboek waarmee je iets lekkers op tafel kan zetten en waarmee je veel ‘wist je dat…’ weetjes en feiten opdoet! Zet je smaakpapillen vast aan het werk!

Wil je alvast een voorproefje uit ‘Koken met Twee voor Twaalf’? Bekijk dan hieronder de YouTube video waarin Ruud van Marion ‘Madeleines’ bereidt.

Titel: Koken met Twee voor Twaalf
Auteur: Ruud van Marion
Uitgever: Scriptum
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789055946198
Winkelprijs: 19,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.