Choco-Late

Vlag ChocoLAte BruggeVan 1 t/m 4 mei vindt in Brugge voor de derde keer het Choco-Late festival, het chocolade festival van de Benelux. Choco-Late blijft qua bezoekers aantallen groeien en is deze keer uitgeweken naar een andere locatie, in plaats van Site Oud St. Jan is er gekozen voor het Belfort in hartje Brugge. Maar dit is nog niet genoeg in oktober wordt Choco-Late ook in Nederland gehouden, in het MECC in Maastricht.

Wat is Choco-Late? Choco-Late is proeven & genieten, fascineren & ontdekken, verbeelding & choco-arte, innovatie & trendsetting, chocolate & wellness, chocolade & fairtrade en the perfect match. Dus voor elke chocoladeliefhebber is er iets te vinden. Verder organiseert Choco-Late het internationale chocolade concours en worden de kinderen niet vergeten want voor hen is er een choco kids festival. Boek nu alvast een hotelletje in Brugge en beleef Choco-Late!

Toegangsprijzen volwassenen 10 euro, kinderen van 6 tot 12 6 euro en kinderen onder de 6 jaar zijn gratis.

Klik hier voor onze foto’s van Choco-Late 2009
Klik hier voor onze foto’s van Choco-Late 2007
Klik hier voor onze foto’s van Choco-Late 2006

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.