Nationale Kookstudio Week 2009

Nationale kookstudioweek 2009Altijd al een kookworkshop willen volgen? Was de drempel te hoog om je in te schrijven voor een kookworkshop? In de week van 20 t/m 26, tijdens de tweede editie van de Nationale Kookstudio Week 2009, april openen verschillende kookstudio’s in Nederland en België hun deuren. Voor sterk gereduceerde prijzen kan je een workshop volgen of je kan gewoon binnen lopen om eens een kijkje te nemen in een kookstudio. De programma’s van de verschillende deelnemende kookstudio’s komen langzamerhand al online te staan. Deze programma’s zijn te bereiken via de site van de Nationale Kookstudioweek. Een lijst van deelnemende kookstudio’s vind je hier. Zelfs bekende namen als Librije kookatelier en Landgoed Wolfslaar doen dit jaar mee!

De organisatie van de Nationale Kookstudio week 2009 is in handen van Stichting European Cookery School Association en wordt mede mogelijk gemaakt door Viking, Wine-events, Kookstudiojaarkaart, delicious. en Kookstudiogids.nl.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.