Olive April 2009

Olive BBC April 2009Cheap & Chic cooking in dit nummer van het Britse Olive magazine. In dit nummer testen 3 thuiskoks, waaronder Dennice Russel deelneemster aan MasterChef 2009, of het maken van een driegangen menu uit een kookboek van een topkok het op kan tegen het uiteten gaan bij het restaurant van de topkok. Ze koken respectievelijk menu’s van Gordon Ramsay, Tom Aikens en Giorgio Locatelli. Valentine Warner kookt met producten van het seizoen, Lulu Grimes maakt 3 gerechten met banaan in de hoofdrol, Gordon Ramsay geeft een voorproefje uit zijn laatste boek ‘Great British pub food’ en John Torode geeft een masterclass ‘eend’. Verder reist Olive af naar Barcelona om daar de beste culinaire adressen te ontdekken. Als uitsmijter in ‘Olive heroes’ Marco Pierre White en Kinder Surprise. Dit en nog veel meer in dit nummer van Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)