BBC GoodFood April 2009

goodfood april BBCHet paasnummer van BBC GoodFood ligt weer in de schappen. Dit betekent weer de lekkerste paasrecepten met heerlijke taarten zoals de ‘St. Clement’s cake’ van de Hairy Bikers, de caramel cheesecake van Annie Bell of alle taarten in ‘sweet temtation’ van James Martin. Echt het water loopt je al uit je mond bij het zien van de foto’s en het lezen van de recepten. Ook Auntie Sara houdt zich bezig met pasen en kookt met haar nichtje Natasha ‘hot cross buns’ en andere zoete broodjes. Gordon Ramsay geeft een voorproefje van zijn nieuwste boek ‘Gordon Ramsay’s Great British Pub Food’ met vier recepten, daarnaast geeft hij in Gordon Ramsay’s Masterclass een masterclass prosciutto kip en prei terrine maken. Verder de moderne vegetarische recepten van Simon Rimmer, echte seizoensrecepten, en ‘the perfect roast’ van Delia Smith, Rachel Allen en Nigella Lawson. Dit en nog veel meer in dit nummer van BBC GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)