Koken & Genieten

Koken & Genieten maart 2009Veel recepten met schnitzel in dit nummer van Koken & Genieten, hoe kan je schnitzel op een andere manier verwerken in recepten? De ingrediënten van de maand zijn waterkers en tuinkers. Wat is het, hoe groeit het, wat is de herkomst zijn een aantal vragen die beantwoord worden. Natuurlijk ontbreken de recepten met deze ingrediënten niet. Leuk zijn de recepten om fingerfoodhapjes, zoals aardappeltjes met zalm en forelkaviaar, gevulde omeletrolletjes en pikante medaillons, te maken. Verder maakt Koken & Genieten een uitstapje richting de Antillen met echte typische Antilliaanse recepten en als uitsmijter in dit nummer vind je een echte laagjestaart met witte chocolade.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.