Mijn Jumbo

mijn jumboEen special over vitaminen, alles over verse groenten en fruit in dit nummer van Mijn Jumbo. hoe bewaar je groente en fruit, wat zijn gezonde en vitaminerijke gerechten en wat doet Jumbo supermarkten om de groente en fruit zo vers mogelijk te behouden. Barbecue alleen voor de zomer, nee grillen kan ook in de winter. Maak bijvoorbeeld kip kebab en pitabroodjes gevuld met kaas klaar op de buitengrill. Verder meer over Jumbo eigen merk, de Jumbo baby weken en de popgroep Djumbo. Mijn Jumbo is gratis verkrijgbaar bij de Jumbo Supermarkten.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.