Foodies Maart 2009

Foodies Magazine maart 2009Foodies is deze keer ‘fish-a-licious’, welke vis hoort bij welk seizoen, hoe herken je echt verse vis en natuurlijk een aantal visrecepten, waarvan enkele zijn voorzien van Nicolaas Kleij’s wijnadvies. Verder bezoekt Foodies twee ambachtelijke bakkers, gebroeders Niemeijer in Amsterdam en bakkerij Schabbink in Saasveld. Elk bakken zij op hun eigen wijze hun brood, maar de passie voor ambachtelijk brood delen zij. Mathijs Vrieze neemt al een voorproefje op de lente met lekkere en lichte recepten. Verder is Foodies te gast bij witlofkweker Dirk Peeters, een reportage over het verbouwen van witlof en meer over Neerlands trots ‘korewijn’. Dit en meer in het maartnummer van Foodies! Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)