delicious. Maart 2009

delicious magazine maart 2009Go slow is het thema van het maartnummer van delicious. Welke keukengereedschappen heb je nodig in huis om aan ‘slowcooking’ te doen? Wat zijn echt lekker langzame recepten? delicous. weet het! Verder een voorproefje uit het nieuwste boek van Ching-He Huang ‘Veel lekkers uit China’, Valli Little maakt een lekkere lichte lunch, Belinda Jeffery laat zien wat de kracht van kruiden is en de doordeweekse recepten zijn van de Australische chef Jude Blereau. Naast al de recepten neemt delicious. een kijkje in Amsterdam en laat je daar de lekkerste culinaire adressen zien, Onno Kleyn volgt het hopscheuten oogsten in Vlaanderen en vinoloog Ellen Dekker proeft blind en kiest 3x winters wit. Als hekkesluiter in deze delicious. de laatste column van Sylvia Witteman voor delicious. Dit en meer in dit lekker dikke nummer van delicious.!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.