Boodschappen Maart 2009

boodschappen magazine maart 2009Het maart-nummer van Boodschappen staat in het teken van de smaak van het Engelse landleven, met recepten zoals bloemkoolsoep met stilton, scones, roastbeef in dough en fruitcrumble. Verder kookt Henk 3 gerechten met spinazie en kookt Daniel ‘in de wereld rond..’ een typisch Frans gerecht, namelijk clafoutis. Lekker zijn de recepten met kip, net als de recepten uit de rubriek budgetkoken. Voor de wijnliefhebbers heeft Boodschappen deze keer ‘lekkers uit de laars’, wat is een lekkere Italiaanse rode, rose of witte wijn? Dit en meer in dit nummer van Boodschappen. Boodschappen is een gratis magazine wat bij veel supermarkten te verkrijgen is.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.