Culinaire Ambiance Maart 2009

culinaire ambiance maart 2009In het lekkerste magazine van Vlaanderen ‘Culinaire Ambiance‘ kookkunst met ballen. Geen gehaktballen maar gebakken frikadellen met gestoofde kriekjes, arancini, Italiaanse risottoballetjes of balletjes van kabeljauw met aardappelel, recepten van Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boskoop. Geert van Hecke van de Karmeliet tovert Ossentong van Gaston Clement om tot een hippe klassieker. Wat zijn de smaken van Zuid-Engeland? Dat zijn onder andere Cornish pastry en salade van gerookte kip met bacon, de recepten worden begeleid door foto’s van de streek. In doordeweek met Dirk, kookt hoofdredacteur Dirk de Prins met fruit en als uitsmijter kookt Philippe van den Bulck tongstrelende gerechten van het seizoen. Dit en veel meer in dit nummer van Culinaire Ambiance!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.