Sonja 2/2009

Sonja nummer 2 2009In dit nummer van Sonja gaat Sonja Bakker op de Italiaanse tour, veel Italiaanse recepten die toch Sonjaproof zijn. In Sonja’s keuken kookt Sonja samen met haar zus eenpansgerechten, vijf vrouwen vertellen hoe zij na hun bevalling weer op gewicht zijn gekomen, Sonja zit aan de keukentafel met Daphne Deckers en Sonja gaat samen met Frans Bauer naar de chinees. Verder meer over de Sonja Bakker foundation, hogebloeddruk en vier vrouwen vertellen over hun bijzondere sport. Natuurlijk ontbreken in dit nummer niet de weekmenu’s die deze keer geheel in het teken staan van de lenten, inclusief een boodschappenlijstje en recepten. Sonja geeft weer antwoord op veel gestelde vragen en er is een lijstje met tips om het diĆ«ten vol te houden. Weer een lekker nummer boordevol tips, recepten en allerlei andere leuke artikelen.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)