Allerhande 03/2009

Allerhande maart 2009In deze Allerhande draait het om ‘tijd voor je vrienden’. Dat zijn dus recepten om te koken zonder stress, succes verzekerd recepten en recepten met herinneringen. In een bordje vriendschap worden 3 vrienden geportretteerd met elk een gerecht vol herinneringen. Groot gezelschap? In het item ‘Lange tafels’, naar het gelijknamige kookboek van Albert Heijn, een aantal recepten waarmee je de show steelt en die weinig moeite kosten. Succes verzekerd heb je met de recepten voor het driegangen menu in ‘samen koken, samen eten’. Verder in proef het seizoen de radijs, wat is het en welke gerechten kan je er onder andere meemaken, hoe maak je de klassieke kip korma stap-voor-stap en nieuw in deze Allerhande de rubriek ‘kinderkeuken’ en bekende moeder waarin een bekende Nederlandse wordt geïnterviewd over haar eetgewoontes. Daarnaast heeft de Allerhande een extra bijlage ‘special voor je lijf’. Deze Allerhande ligt nu weer klaar bij Albert Heijn!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.