Fresh Maart 2009

Fresh March 2009Het Britse Fresh presenteert in dit nummer de nieuwe lente klassiekers met goede seizoensproducten. Verder geeft Gino d’Acampo een masterclass pasta maken en geeft twee simpele en toch superlekkere recepten met deze zelfgemaakte pasta, vier op 17 maart St. Patricks day met originele Ierse recepten, of maak de gerechten met perzik in de hoofdrol. Lees ook meer over ‘Comic relief‘ en maak Jamie’s red nose cookies en een interview met Stephan Mangan in Comedy Cookery. Voor de kinderen speciale recepten die ze alvast kunnen oefenen voor moederdag en nog veel en veel meer in dit boordevolle nummer van Fresh.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.