Eten & Drinken 2010

Eten & Drinken 2010Het belooft een groots culinair evenement te worden volgens de schrijvers van het persbericht. Ik heb het over het culinaire evenement ‘Eten & Drinken 2010’ wat van 12 t/m 15 november gehouden wordt op het Malieveld in Den Haag. Eten & Drinken 2010 gaat zich meten aan de grote culinaire evenementen als de BBC GoodFood shows in Engeland, de Alimentaria in Barcelona en de Salone del Gusto in Turijn. In samenwerking met hoofdsponsor RTL4 is er een theater waar bekende chefkoks hun kunsten vertonen, er is een groots opgezette markt, een keur aan wijnen, veel restaurants en workshops. Ook op tv zal het nodige aandacht gegeven worden aan dit evenement, wie weet zie je zelf terug op de buis. Alleen de naam is vreemd, Eten & Drinken 2010, en het is nog 2009? De bezoeker krijgt de nieuwste trends van 2010 te zien om zo gelijk een goede start te maken op culinair gebied in het nieuwe jaar.

Het is nog even wachten, maar noteer 12 t/m 15 november alvast in je agenda voor Eten & Drinken 2010.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.